Γράψτε την επιχείρηση ή τον επαγγελματία 10.200 επιχειρήσεις είναι καταχωρημένες στον Οδηγό Κοσμήματος

 • Αργυροχοΐας είδη - Λιανικό εμπόριο (542)
 • Επιχρυσώσεις - Επαργυρώσεις -Επιμεταλλώσεις - Χυτήρια - Χαράκτες - Αδαμαντοδέτες (146)
 • Εργαστήρια αργυροχοΐας - Χονδρικό/Λιανικό εμπόριο (187)
 • Εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας - Λιανικό εμπόριο (1336)
 • Εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας - Χονδρικό εμπόριο (1576)
 • Εργαστήρια ψευδοκοσμημάτων - Χονδρικό/Λιανικό εμπόριο - Κομπολόι/Αξεσουάρ (523)
 • Λιανικό εμπόριο κοσμημάτων & ωρολογίων (4425)
 • Πολύτιμα μέταλλα - Υλικά & εξαρτήματα κοσμηματοποιΐας - Συσκευασία - Διακόσμηση - Εργαλεία - Μηχανήματα (261)
 • Πολύτιμοι & Ημιπολύτιμοι λίθοι - Χονδρικό/Λιανικό εμπόριο - Αδαμαντολόγοι/Γεμολόγοι (167)
 • Σχολές αργυροχρυσοχοΐας - Μαθήματα - Σεμινάρια - Σχεδιασμός κοσμηματων - Λογισμικό Αργυροχρυσοχοΐας (76)
 • Χονδρικό - Λιανικό εμπόριο ωρολογίων - Εισαγωγές - Αντιπροσωπείες - Επισκευές (521)
 • Χονδρικό εμπόριο κοσμημάτων - Εισαγωγές - Αντιπροσωπείες (372)
  Αρχική > Χρήσιμα > Εταιρικό Προφίλ

  Εταιρικό Προφίλ

  ΠPOΦIΛ THΣ EΠIXEIPHΣHΣ

  H Εκδοτική Κρήτης ιδρύθηκε το 1993 στο Hράκλειο Kρήτης. Tο τετράπτυχο "εκδόσεις - επικοινωνία – διαφήμιση - εκτυπώσεις" αποτέλεσε το αντικείμενο των εργασιών μας και όρισε τους στόχους των σημερινών μας δραστηριοτήτων.
  Σήμερα, 22 χρόνια μετά, η Εκδοτική Κρήτης ειδικεύεται στην έκδοση επαγγελματικών οδηγών, κλαδικών εντύπων, περιοδικών, ραδιοφωνικών υπηρεσιών και εκτυπώσεων.
  Οι δραστηριότητές της ανά κατηγορία είναι:

  1. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

  Α. Ο οδηγός αγοράς "Hράκλειο Star". Eδώ και 22 χρόνια κυκλοφορεί o μεγαλύτερος ετήσιος επαγγελματικός οδηγός αγοράς “Hράκλειο Star”. Στην έκδοση του θα βρείτε χιλιάδες πληροφορίες για όλους τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο Νομό Ηρακλείου. Επίσης, θα συναντήσετε περισσότερες από 1.500 επιχειρήσεις που προβάλλονται διαφημιστικά στις σελίδες του. Διαθέτει πλούσιο πληροφοριακό υλικό για περισσότερες από 20.000 επιχειρήσεις καταχωρημένες με τα πλήρη στοιχεία τους (διευθύνσεις, τηλέφωνα κλπ). Διαθέτει τον πιο πλούσιο συνδυασμό πληροφοριών. Το ημερολόγιο και εορτολόγιο του έτους, τους ταχυδρομικούς κώδικες, τα χρήσιμα τηλέφωνα του Νομού Ηρακλείου, οδηγό με τις οδούς της πόλης, όπως επίσης τον πολεοδομικό χάρτη του Ηρακλείου και ένθετο οδικό χάρτη της Κρήτης.
  Ο οδηγός αγοράς Ηράκλειο Star έχει την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης και τη μεγαλύτερη χρήση από τους καταναλωτές, αφού έχει κυριαρχήσει στην αγορά έναντι όλων των άλλων εντύπων αυτού του είδους.
  O “Hράκλειο Star” διανέμεται δωρεάν σε χιλιάδες εμπορικές, βιοτεχνικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, δημόσιες και δημοτικές υπηρεσίες, γραφεία ελευθέρων επαγγελματιών και σε απλούς ιδιώτες.
  Παράλληλα με την έντυπη έκδοση, δημιουργήσαμε την ηλεκτρονική έκδοση του. Μέσα από το site «www.starodigos.gr» πολίτες από κάθε γωνία της ελληνικής επικράτειας αλλά και του κόσμου ολόκληρου έχουν την δυνατότητα και κάνουν χρήση αυτών των πληροφοριών.

  Β. Ο οδηγός διασκέδασης "Eντός & Eκτός" έχει 8 εκδόσεις στο ενεργητικό του. Αποτελεί σημαντικό μέσο ενημέρωσης για τον χώρο της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης γενικότερα.
  Ξεφυλλίζοντας το “Εντός & Εκτός” ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει δεκάδες χώρους φιλόξενους και καλοφτιαγμένους που μπορούν να του προσφέρουν ξεγνοιασιά και χαλάρωση. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των επιχειρήσεων με πλούσιο φωτογραφικό υλικό δίνει την ευκαιρία στον αναγνώστη να έχει μια πρώτη εικόνα για τους χώρους που θα επισκεφθεί.

  Γ. Η ειδική έκδοση προβολής "Xρυσή Kαρτοθήκη". Η “Χρυσή Καρτοθήκη” είναι το μοναδικό ετήσιο έντυπο που περιλαμβάνει τυπωμένες και ταξινομημένες ανά κατηγορία τις κάρτες των επαγγελματιών. Το σχήμα του εντύπου είναι εύχρηστο και λειτουργικό (12cm πλάτος X 22cm ύψος) και η κάθε του σελίδα περιλαμβάνει 4 τυπωμένες κάρτες.
  Οι επαγγελματίες εντάσσοντας την επαγγελματική τους κάρτα στις σελίδες της “Χρυσής Καρτοθήκης” προσδίδουν σε αυτήν μια άλλη διάσταση αφού η κάρτα τους, όχι μόνο δεν θα χαθεί αλλά θα αξιοποιηθεί στο μέγιστο, αφού η έκδοση διανέμεται δωρεάν σε χιλιάδες κατοικίες, δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις αλλά και απλούς ιδιώτες που χρησιμοποιούν την έκδοση αυτή για την πληροφόρηση τους.

  Δ. Το περιοδικό “Woman News” είναι η νέα πρόταση της Εκδοτικής Κρήτης που απευθύνεται στις γυναίκες που αγαπούν το σύγχρονο τρόπο ζωής και θέλουν να έχουν το δικό τους μέσο ενημέρωσης. Κυκλοφορεί σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή και διανέμεται δωρεάν σε 5.000 σημεία στο νομό Ηρακλείου ενώ αποστέλλεται σε περισσότερες από 30.000 παραλήπτριες στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση. Παράλληλα, το περιοδικό είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο στο «www.womannews.gr», όπου εκατοντάδες άνθρωποι το επισκέπτονται καθημερινά.

  2. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
  Πριν από 7 χρόνια επεκτείναμε την δραστηριότητά της Εκδοτικής Κρήτης και στην Αθήνα ειδικευόμενοι στον τομέα των κλαδικών εκδόσεων και της διαφήμισης. Σήμερα από τα εκεί γραφεία μας με επιτυχία υλοποιούνται κάθε χρόνο οι παρακάτω εκδόσεις:
  Α. Πανελλήνιος Οδηγός Κοσμήματος
  Κυκλοφορεί εδώ και 7 χρόνια. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του κέρδισε την εμπιστοσύνη όλων των ανθρώπων που ασχολούνται με τον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας. Για πρώτη φορά, υπό την μορφή τηλεφωνικού καταλόγου συγκεντρώθηκαν και ταξινομήθηκαν περισσότερες από 10.000 επιχειρήσεις του κλάδου σε κάθε γωνία της Ελλάδας. Την έκδοση λαμβάνουν κάθε χρόνο εντελώς δωρεάν όλες οι επιχειρήσεις του χώρου. Ο Πανελλήνιος Οδηγός Κοσμήματος είναι μία πρωτοποριακή έκδοση που δημιουργήθηκε από μια ομάδα άξιων, νέων και δημιουργικών ανθρώπων.
  Β. Ημερολόγιο Κοσμήματος
  Ένα πρακτικό – ενημερωτικό έντυπο που λειτουργεί εν ήδη ατζέντας. Παράλληλα στην ύλη του περιλαμβάνει τις εκθέσεις που γίνονται στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Διανέμεται δωρεάν σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου της αργυροχρυσοχοΐας σε όλη την Ελλάδα.
  Γ. Περιοδικό Κόσμημα & Μόδα
  Ένα μοναδικό και ξεχωριστό περιοδικό που αποτελεί κορυφαία επιλογή για όλους εκείνους που επιθυμούν να περιηγηθούν στον μαγικό κόσμο του περίτεχνου κοσμήματος. Στις σελίδες του θα βρείτε δημιουργίες υψηλού επιπέδου που αιχμαλωτίζουν τις αισθήσεις

  Δ. Ειδική Έκδοση Κοσμήματος
  Κυκλοφορεί κάθε χρόνο και διανέμεται εντελώς δωρεάν μέσα από την ετήσια έκθεση “Χρυσός & Ασήμι”. Παραλήπτες αυτής της έκδοσης είναι οι εκατοντάδες συμμετέχοντες αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.
  Και οι 4 αυτές εκδόσεις αποτελούν την ολοκληρωμένη καταγραφή και προβολή των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας σε όλη την Ελλάδα.

  3. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ
  Παράλληλα στα γραφεία μας στην Αθήνα και στο Ηράκλειο διαχειριζόμαστε λογαριασμούς μεγάλων εταιριών για την ολοκληρωμένη διαφημιστική τους προβολή.

  4. ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
  Παράλληλα με την δραστηριότητα μας στον χώρο των εκδόσεων έχουμε εντάξει και λειτουργούμε 2 από τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς που εκπέμπουν αυτή τη στιγμή στον Νομό Ηρακλείου. Τον αγαπημένο μουσικό σταθμό "Ρυθμός 104,5 fm" και τον έγκυρο ειδησεογραφικό σταθμό "Παραπολιτικά Κρήτης 95,8 fm".
  Στόχος μας είναι είναι να προσφέρουμε μουσική ψυχαγωγία και έγκυρη ενημέρωση, στους χιλιάδες ακροατές μας. Οι πλέον δημοφιλείς δημοσιογράφοι, το ολοκληρωμένο δίκτυο ανταποκριτών, η άμεση ανταπόκριση των παραγωγών στα μεγάλα γεγονότα, η καλή μουσική και η ψυχαγωγία, αποτελούν σημαντικά στοιχεία ποιότητας των ραδιοφώνων μας. Για την διαμόρφωση του προγράμματος των παραπάνω σταθμών φροντίζουν καθημερινά μερικοί από τους καλύτερους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Ηρακλείου και της Αθήνας.

  5. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΩΝ - ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
  Α. ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
  Στην Εκδοτική Κρήτης παρακολουθούμε συστηματικά τις εξελίξεις στον χώρο των εκτυπώσεων. Τα τελευταία χρόνια επενδύσαμε στην αγορά εκτυπωτικών μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Θέσαμε στην διάθεση των επαγγελματιών της Κρήτης σύγχρονες τεχνικές λύσεις για την άριστη παραγωγή των εκτυπωτικών τους εργασιών. ΄Εχουμε την δυνατότητα και εκτυπώνουμε κάθε μορφής έντυπο (δίπτυχα, τρίπτυχα, πολυσέλιδα, επιστολές ονομαστικές, προσωποποιημένες, προσκλήσεις γάμων, βαπτίσεων, συλλόγων, ευχετήριες κάρτες Χριστουγέννων, Πάσχα, ονομαστικών εορτών, καρτ-ποστάλ, έντυπα προσφορών, αφίσες, τιμοκαταλόγους, δελτία παραγγελιών, ημερολόγια, χάρτες, κ.λ.π.)

  Β. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ-ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
  Στην εταιρεία μας, παράλληλα με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στον υψηλού επιπέδου μηχανολογικό εξοπλισμό που έχουμε επενδύσει, κυρίως είμαστε υπερήφανοι για το ανθρώπινο δυναμικό μας που αποτελείται από γραφίστες-μακετίστες άρτιας επαγγελματικής κατάρτισης, οι οποίοι μπορούν και σας παρουσιάζουν την καλύτερη πρόταση για την κάλυψη των δικών σας αναγκών. Μπορούμε να σχεδιάσουμε για σας λογότυπα, εταιρική ταυτότητα, έντυπα, περιοδικά, αφίσες και οτιδήποτε έχει σχέση με την προβολή σας.
  Στην Εκδοτική Κρήτης λειτουργούν δύο ανεξάρτητες γραμμές παραγωγές . Μία στα γραφεία της στο Ηράκλειο και μία στα γραφεία της στην Αθήνα. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε άμεσα πελάτες από όλη την Ελλάδα.


  ΙΔΙOΚΤΗΣΙΑ:
  ΕΚΔOΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ - ΝΕΚΤΑΡΙOΣ ΣΕΡΜΑΚΗΣ

  ΕΚΔOΤΗΣ:
  Νεκτάριος Σερμάκης
  Κινητό: 6932 430433

  Γραφείο Αθηνών:
  3ης Σεπτεμβρίου 77, T.K.: 104 34
  Tηλ. κέντρο: 210 8846429 Fax: 210 8827150
  site: www.panelliniosodigoskosmimatos.gr
  e-mail: info@panelliniosodigoskosmimatos.gr

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ:
  Σερμάκης Νεκτάριος

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:
  Καφάλης Παναγιώτης
  Πρέκας Μανώλης

  ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ:
  Μαυρίδου Ελένη

  ΑΡΘΡΑ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
  Συντακτική ομάδα Εκδοτική Κρήτης

  YΠEYΘYNOΣ ΔHMIOYPΓIKOY:
  Nίκος Bαρδάκης

  ΔΗΜΙOΥΡΓΙΚO ΤΜΗΜΑ:
  Nίκος Bαρδάκης
  Βάγια Αναγνώστου

  ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ:
  Σπηλιώπουλος Ιωάννης

  YΠEYΘYNOΣ YΛHΣ:
  Γιώργος Εργαζάκης

  Γραφείο Ηρακλείου:
  Σπύρου Λούη 1, Φιλοθέη, T.K. 714 09
  Τηλ. κέντρο: 2810 213318 Fax: 2810 288050
  site: www.epikinonieskritis.gr
  e-mail: info@epikinonieskritis.gr

  ΣΥΝΤOΝΙΣΜOΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ:
  Γιώργος Εργαζάκης

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
  Μπράνης Παναγιώτης

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚO ΤΜΗΜΑ:
  Γιώργος Aνυφαντάκης
  Μαρία Βαρδάκη
  Δήμητρα Γιαλαμά
  Σοφία Σταματάκη

  YΠEYΘYNOΣ YΛHΣ:
  Mανώλης Mαντιδάκης

  COPYRIGHT:
  ΕΚΔOΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ - Ν. ΣΕΡΜΑΚΗΣ
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΡΗΤΗΣ Ε.Π.Ε.
  Ηράκλειο 2011
  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή και αποδελτίωση με οποιαδήποτε μέθοδο ηλεκτρονική, μηχανική, φωτοτυπική κ.α. χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη.
  O Εκδότης έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια
  για την ακρίβεια και πληρότητα των στοιχείων που δημοσιεύονται στην έκδοση. Oυδεμία έχει όμως ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλήψεις που προέρχονται από τρίτους.
  Oι χάρτες που περιλαμβάνονται στην έκδοση είναι πνευματική ιδιοκτησία της Εκδοτικής Κρήτης.