Γράψτε την επιχείρηση ή τον επαγγελματία 10.200 επιχειρήσεις είναι καταχωρημένες στον Οδηγό Κοσμήματος

 • Αργυροχοΐας είδη - Λιανικό εμπόριο (542)
 • Επιχρυσώσεις - Επαργυρώσεις -Επιμεταλλώσεις - Χυτήρια - Χαράκτες - Αδαμαντοδέτες (146)
 • Εργαστήρια αργυροχοΐας - Χονδρικό/Λιανικό εμπόριο (187)
 • Εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας - Λιανικό εμπόριο (1336)
 • Εργαστήρια αργυροχρυσοχοΐας - Χονδρικό εμπόριο (1576)
 • Εργαστήρια ψευδοκοσμημάτων - Χονδρικό/Λιανικό εμπόριο - Κομπολόι/Αξεσουάρ (523)
 • Λιανικό εμπόριο κοσμημάτων & ωρολογίων (4425)
 • Πολύτιμα μέταλλα - Υλικά & εξαρτήματα κοσμηματοποιΐας - Συσκευασία - Διακόσμηση - Εργαλεία - Μηχανήματα (261)
 • Πολύτιμοι & Ημιπολύτιμοι λίθοι - Χονδρικό/Λιανικό εμπόριο - Αδαμαντολόγοι/Γεμολόγοι (167)
 • Σχολές αργυροχρυσοχοΐας - Μαθήματα - Σεμινάρια - Σχεδιασμός κοσμηματων - Λογισμικό Αργυροχρυσοχοΐας (76)
 • Χονδρικό - Λιανικό εμπόριο ωρολογίων - Εισαγωγές - Αντιπροσωπείες - Επισκευές (521)
 • Χονδρικό εμπόριο κοσμημάτων - Εισαγωγές - Αντιπροσωπείες (372)
  Αρχική > Χρήσιμα > Σημείωμα Εκδότη

  Σημείωμα Εκδότη

  Φίλες και Φίλοι

  Σας καλωσορίζουμε στην ένατη ετήσια έκδοση του Πανελλήνιου Οδηγού Κοσμήματος, μια έκδοση που αποτυπώνει ότι συμβαίνει στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας, που παρά τις γενικότερες δύσκολες συνθήκες, δεκάδες επώνυμες επιχειρήσεις ανταποκρίθηκαν θετικά προβάλλοντας την δραστηριότητα τους στις σελίδες του Οδηγού.
  Στην έκδοση που κρατάτε στα χέρια σας, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε νέες δημιουργίες αλλά και να αντλήσετε επικαιροποιημένο πληροφοριακό υλικό από περισσότερες από δέκα χιλιάδες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κάθε γωνιά της ελληνικής επικράτειας.
  Η έκδοση αυτή υποστηρίζεται και από την ηλεκτρονική της μορφή στο www.panelliniosodigoskosmimatos.gr όπου οι χρήστες του ίντερνετ από κάθε σημείο έχουν την ευκαιρία να δουν και να αντλήσουν πολύτιμο υλικό, γρήγορα και απλά.
  Την ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Οδηγού Κοσμήματος, τη χρονιά που μας πέρασε, επισκέφθηκαν 20.000 μοναδικοί επισκέπτες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντική ώθηση και υπεραξία στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις αλλά και στην ίδια την έκδοση αυτή.

  Την ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Οδηγού Κοσμήματος, τη χρονιά που μας πέρασε, επισκέφθηκαν 20.000 μοναδικοί επισκέπτες, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο σημαντική ώθηση και υπεραξία στις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις αλλά και στην ίδια την έκδοση αυτή.
  Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται από το 1993 στο χώρο των εκδόσεων, των εκτυπώσεων, της διαφήμισης, των ραδιοφωνικών και διαφημιστικών υπηρεσιών στο χώρο του ίντερνετ.
  Πέρα από τον τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό, διαθέτει μια πολυπληθής ομάδα έμπειρων συνεργατών που μπορούν να υλοποιήσουν και για την δικιά σας επιχείρηση την επικοινωνιακή στρατηγική, που θα φέρει σε εσάς σίγουρα αποτελέσματα.
  Ασφαλώς η γενικότερη κατάσταση δημιουργεί σε όλους τους τομείς της οικονομίας αναβλητικότητα και αναποφασιστικότητα, πρέπει όμως όλοι μας να γνωρίζουμε ότι οι επιχειρήσεις οι οποίες πλήττονται κυρίως απ' την κρίση είναι αυτές οι οποίες αδρανούν.
  Η συνταγή λοιπόν και την περίοδο που διανύουμε είναι στοχευμένες διαφημιστικές ενέργειες που μπορούν να ωθήσουν τις επιχειρήσεις να παραμείνουν κερδοφόρες και βιώσιμες. Σε όλες τις εποχές και κάτω από όλες τις συνθήκες προβάλλονται πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει εγκαίρως να γίνουν αντιληπτές και να αξιοποιηθούν άμεσα.
  Ο κόσμος που ζούμε, αλλάζει γρήγορα. Η επικοινωνία ασφαλώς αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της επιχειρηματικότητας. Αν και εσείς έχετε αποφασίσει να μην καθίσετε με "σταυρωμένα τα χέρια", επικοινωνήστε μαζί μας για να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε την επικοινωνιακή τακτική και της δικής σας επιχείρησης. Περισσότερες από δύο χιλιάδες επιχειρήσεις κάθε χρόνο εμπιστεύονται την προβολή τους στα μέσα τα οποία διαθέτουμε. Την εμπιστοσύνη τους αυτή, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία μας θα θέσουμε στην υπηρεσία και της δικής σας επιχείρησης.
  Προγραμματίστε από τώρα την προβολή σας στον Πανελλήνιο Οδηγό Κοσμήματος και στο www.panelliniosodigoskosmimatos.gr.

  Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια μας δείχνετε.

  Με τιμή

  Nεκτάριος Σερμάκης
  Eκδότης